Home - collega

Een zieke collega? Hier vind je tips om ze beterschap te wensen

Hier vindt u wensen voor mensen die u wat minder goed kent, zoals collega’s van uw werk of buren en andere kennissen. De wensen zijn wat korter en onpersoonlijker maar ze geven wel aan dat u aan hen denkt.

Inspirerende beterschapswensen voor collega’s van werk:

Het was zo fijn om je elke dag te zien, maar nu is het zo triest je te moeten missen. Iedereen hier wenst je een snel herstel en het allerbeste toe. Neem je tijd om beter te worden en weet dat bij je terugkeer vele lachende gezichten wachten.

Veel beterschap! Iedereen mist jouw glimlach. Niets was nog hetzelfde sinds je ziek werd. Dus haast je en kom snel terug.

Een spoedig herstel toegewenst. Alle collega's missen je en hopen op een snelle terugkeer.

Heel veel beterschap. Ik mis je op het werk. Ik hoop dat je snel weer aanwezig bent, want dan kunnen we er samen weer tegenaan! Het komt helemaal goed met jou.

Als een van mijn meest gewaardeerde collega's mis ik je echt enorm op kantoor. Word maar snel beter want het is niks zonder jou! Tot snel en proost op een spoedig herstel!

Word snel beter lieve collega. Ik denk aan je en ben er voor je als je me nodig hebt. Het is heel anders op de zaak nu je er even niet bent, dus kom snel terug.