Home - familie & vrienden

Een zieke vriend? Haal inspiratie uit deze vrolijke berichten voor goede gezondheid

Hier vindt u wensen die u kunt gebruiken om familie en vrienden van de zieke een emotioneel steuntje in de rug te geven. Met deze wensen geeft u aan dat u ook aan hen denkt in deze moeilijke tijden.

Beterschapswensen om snel beter te worden:

Lieve schat, we wensen jou heel veel sterkte de komende tijd. We denken aan jou en hopen dat je snel weer de oude bent.

Lieverd, mijn gedachten zijn volledig bij jou. Ik hoop dat je snel aansterkt zodat wij weer gekkigheid uit kunnen halen. Denk aan jezelf!

Denk aan jezelf, lieverd. Ik denk elke dag aan je en hoop dat je snel weer op de been bent. Zo lang ziek moeten zijn dat is natuurlijk helemaal niks!

Het is helemaal niks zonder jou, schat. Word snel weer beter zodat we spoedig weer samen zullen zijn. Ik sta voor je klaar als je me nodig hebt.

Proost op een snel herstel zodat we snel weer onze dagelijkse bezigheden kunnen oppakken! We missen je, maar we zien je snel weer!

Wat is je nu overkomen? Je komt er snel doorheen. Heel veel sterkte en word snel beter! We zijn er voor je als je ons nodig hebt, vergeet dat niet!

Heel veel liefs gewenst op een snel herstel zodat je heel snel weer de oude bent! Er is er maar eentje zoals jij en die willen we snel terug!

Proost op een snel herstel. Word maar snel beter zodat je weer van het dagelijkse leven kan genieten! We staan altijd voor je klaar, als je ons nodig hebt.