Home - na een operatie

Wensen voor spoedig herstel na een operatie

Hier vindt u voorbeelden van beterschapswensen voor iemand die een operatie heeft ondergaan. In de wensen geeft u aan dat u aan hem of haar denkt en probeert u de patiënt op te beuren. Ook voor iemand die lang in het ziekenhuis moet liggen, vindt u hier voorbeelden van gepaste beterschapswensen.

Beterschapswensen na een operatie:

Ik hoorde zonet over jouw operatie en wil je laten weten dat ik je een spoedig herstel en veel sterkte en moed toewens. Hopelijk zien we elkaar snel weer!

Ik ben blij dat de operatie goed verlopen is.Doe vooral maar wat de dokters zeggen en rust voldoende. Veel beterschap en tot gauw!

Blij te vernemen dat de operatie een succes was! Ik ben er zeker van dat je meer zal doen dan zomaar herstellen, je zal er sterker uitkomen dan tevoren. Ik kan niet wachten om je weer in een opperbeste gezondheid te zien.

Je hebt net een operatie achter de rug en nu begint je herstel. Heel veel sterkte! Ik zal er voor je zijn als je me nodig hebt.

Met de operatie achter de rug en het herstel in het verschiet, wens ik je de komende tijd heel veel sterkte. Je zal snel weer de oude zijn, daar geloof ik in!

Veel sterkte met je herstel. De operatie is gelukkig geslaagd en dat zal je herstel ook zeker zijn.