Home - ongeluk

Wensen voor spoedig herstel na een ongeval

Hier vindt u voorbeelden van beterschapswensen voor iemand die een ongeluk heeft gehad. De wensen zijn zowel geschikt voor iemand een licht ongeluk heeft gehad, en waarbij de toon dus wat humoristisch mag zijn, als voor iemand die een ernstig ongeluk heeft gehad.

In dat laatste geval hebben de beterschapswensen vooral tot doel om de zieke een hart onder de riem te steken en hem of haar te vertellen dat hij goede hoop moet houden snel uit het ziekenhuis te worden ontslagen.

Ideeën om een gewond iemand beterschap te wensen :

Je ziet, zelfs Superman kan iets breken! Maar weet dat zelfs wanneer je je nu zwak voelt, je snel weer sterker zal worden. Ik wens je een snel herstel en ben daar voor jou indien ik je met iets kan helpen.

Maak je geen zorgen, in geen tijd zul je weer te been zijn. En dan zul je snel weer wensen dat je weer wat kon gaan liggen ... om te rusten! Neem je tijd en doe het rustig aan. Ik ben er als je me nodig hebt. Veel beterschap!

Het doet me pijn om te zien dat je niet kunt doen wat je wilt. Maar vrees niet, je zult snel weer de oude zijn! Het zal me deugd doen je weer te been te zien. Laat me weten of ik iets voor je kan doen.

Je bent ook altijd aan het stunten! Herstel snel en je kan er weer volop tegenaan! En doe het een keer voorzichtiger aan joh!

Heel veel sterkte de komende tijd. Je bent ook altijd een enorme pechvogel. Als je hersteld bent, moet je het toch een keer rustiger aan gaan doen hoor!

Beterschap. Je hebt een ongeluk gehad. Ik proost op een spoedig herstel zodat je snel weer de oude bent. Ik ben er voor je als je me nodig hebt.