Home - vóór een operatie

Succes wensen voor een operatie

Hier vindt u voorbeelden van beterschapswensen voor iemand die een operatie moet ondergaan. In de wensen komt tot uitdrukking dat u alle vertrouwen heeft in een goede afloop en wordt geprobeerd de zieke moed in te praten.

Zegeningen voor een operatie:

Je moet een operatie ondergaan. Dat is natuurlijk erg vervelend. Maar ik geloof erin dat alles goed komt. Denk aan jezelf en gun jezelf voldoende rust. Dan zal het ook zeker goed komen!

Een operatie is natuurlijk niet iets wat leuk is. Daarom hoop ik dat deze snel en voorspoedig zal verlopen. Zo zal je snel weer op de been zijn en aan leuke dingen kunnen denken.

Heel veel sterkte met je operatie. Je bent een geweldig sterk persoon, en ook door deze moeilijke periode zal je doorkomen. Heel veel sterkte en geluk!

Heel veel sterkte met je operatie. We zullen allemaal voor je klaarstaan als je ons nodig hebt. Met veel rust en vrolijkheid om je heen zal je herstel zeker spoedig verlopen.

Heel veel sterkte tijdens de operatie. Het zal een zware operatie worden maar je komt erdoorheen! Ze hebben de beste chirurgen voor je uitgezocht, dus ik heb er alle vertrouwen in.

Veel sterkte en geluk tijdens de operatie. Na de operatie zal je snel weer de oude zijn. Denk eraan dat je jezelf wel genoeg tijd gunt om te herstellen, dan komt het helemaal goed.

De operatie zal niet makkelijk zijn, maar je komt er goed doorheen, dat zul je zien! Heel veel sterkte en geluk. We zullen er allemaal voor je zijn, altijd!

Onwijs veel sterkte tijdens de operatie. Maak je geen zorgen, want alles komt goed! Je bent een sterk persoon dus deze operatie zal voor jou ook een makkie worden!