Home - hospitalisatie

Hoe kun je iemand steunen die in een ziekenhuis wordt opgenomen?

Hier vindt u voorbeelden van beterschapswensen voor iemand die naar het ziekenhuis moet. De beterschapswensen zijn verschillend van aard en zowel passend wanneer u de persoon bijvoorbeeld op wil zoeken in het ziekenhuis, of wanneer de persoon bang is om naar het ziekenhuis te gaan.

Sommige teksten zijn wat luchtiger van toon, voor die gevallen waarin het gaat om een kleine ingreep.

Herstel wensen voor een ziekenhuis verblijf:

Ik hoorde dat je in het hospitaal verblijft. Hopelijk laten ze je snel gaan, want wij hebben je meer nodig dan zij! Veel sterkte en beterschap toegewenst.

Het spijt me te moeten vernemen dat je onlangs werd opgenomen in het hospitaal. Langs deze weg wil ik je een snel herstel toewensen. Als ik iets voor je kan doen, aarzel dan niet om het te laten weten.

Elke seconde dat je in het hospitaal bent, sterf ik een beetje vanbinnen. Hopelijk lig ik binnenkort niet in het bed naast jou. Dus kom er maar snel weer bovenop! Want hoeveel ik ook van je hou, ik wil niet naast je komen liggen.

Wat vervelend om te horen dat je in het ziekenhuis moet blijven. Word maar snel beter, dan kan je snel je dagelijkse leven weer oppakken.

Heel veel sterkte. Ik vind het echt heel vervelend dat je nu in het ziekenhuis moet blijven, maar je zal snel ontslagen worden. Dan kunnen we samen weer de gekste dingen uithalen.

Vervelend om te horen dat je in het ziekenhuis moet blijven. Gelukkig lig je wel in een van de beste ziekenhuizen van het land. Met een voorspoedig herstel zal je snel weer thuis zijn. Bijt je even door het oh zo lekkere ziekenhuiseten heen!