Home - ernstige ziekte

Een ernstig zieke dierbare? Schrijf een mooie wens voor spoedig herstel

Hier vindt u voorbeelden van beterschapswensen voor iemand die ernstig ziek is. Juist bij een dergelijke ziekte is het belangrijk om de goede toon aan te slaan. De wensen zijn bedoeld om de zieke hoop te geven en hem of haar veel sterkte te wensen bij het overwinnen van de ziekte.

Fijne wensen voor spoedig herstel voor een ernstig ziek persoon:

Wat jammer om te horen dat je ziek bent. Ik hoop dat je spoedig weer op de been zal zijn. Heel erg veel sterkte en denk aan jezelf.

Ik ken jou als een vrolijk persoon. Met jouw vrolijkheid zal je jezelf erdoorheen slaan. Sterk goed aan, ik wens je heel veel sterkte toe!

Blijf sterk, altijd! Ik hoop dat je snel aansterkt. Denk aan jezelf en alles zal snel goedkomen.

Ik vind het echt vervelend dat je nu ziek geworden bent. Heel veel sterkte de komende perioden. Met veel rust en vrolijkheid om je heen zal je snel de oude worden.

Het is misschien een zware periode, maar ik weet dat je er snel weer bovenop komt. Heel veel sterkte en denk aan jezelf. Dan zal je snel weer beter zijn.

Wat vervelend dat je zo ziek bent. Rust goed uit en denk aan jezelf zodat je snel weer de oude zal zijn. Dan kan je weer snel je dagelijkse leven oppakken, want zonder jou is het maar niks!

Heel veel sterkte de komende tijd. Je bent heel sterk dus hier zal je ook zeker doorheen komen. Strijd tegen de ziekte en je zal snel weer de oude zijn. Ik geloof in je.

Laat deze ziekte je niet onder krijgen, vecht ertegen. Heel veel sterkte. Ik denk aan je. Met goed en gezond eten en veel rust geloof ik dat je snel weer op de been bent.